Política de Privacitat

Dades sol·licitades i objectius de la recollida de dades
En cas d’emplenar algun dels nostres formularis serà necessari facilitar determinades dades personals, els quals s’incorporaran als fitxers titularitat de PETARDS BCM, S.L. per a la finalitat per a la qual se sol·liciten així com per enviar-te informació comercial sobre els nostres productes i serveis. Les teves dades també es proporcionaran a l’empresa titular de la botiga o caseta en la qual recullis la teva comanda o que et subministri els productes.

Exercici dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició

El titular de les dades disposa de la possibilitat d’exercir, en qualsevol moment, els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició respecte a quantes dades seves constin emmagatzemades en els fitxers de PETARDS BCM, S.L.

Aquests drets podran ser exercitats:

    •  Per correu electrònic, escrivint a petardoscm@petardoscm.com incloent en l’assumpte especificant en l’assumpte la “Referència LOPD”
    • Per escrit, dirigint-se a PETARDS CM, AVD. CATALUNYA, 228 08184 PALAU DE PLEGAMANS (BARCELONA)

El titular de los datos deberá adjuntar a la solicitud la fotocopia su DNI.

Veracidad y actualización de los datos

L’usuari ha d’omplir els formularis amb dades veritables, exactes, completes i actuals. L’usuari no introduirà dades corresponents a una altra persona; PETARDS CM presumeix que les dades han estat facilitades pel titular dels mateixos. L’usuari serà l’únic responsable de qualsevol dany o perjudici, directe o indirecte que pogués ocasionar a qualsevol persona a causa de l’emplenament del formulari amb dades falses, inexactes, incompletes o no actualitzades o relatius a una altra persona.
L’usuari ha de comunicar qualsevol modificació en les dades proporcionades per tal de mantenir les dades degudament actualitzades.

Seguretat de la informació

PETARDS CM ha pres totes les mesures legalment requerides per a la protecció de dades personals; així mateix, ha adoptat tots els dispositius tècnics al seu abast per evitar la pèrdua, el mal ús, l’alteració, l’accés o el robatori de les dades personals facilitades pels usuaris del web. L’usuari tindrà en compte, però, que les mesures de seguretat a Internet no són absolutament inviolables.

Menors d’edat

En relació a la botiga en línia, únicament podran adquirir productes els majors de 18 anys.

En cap cas el menor podrà facilitar a PETARDS CM dades que permetin obtenir informació sobre els altres membres del grup familiar, o sobre les característiques del mateix, com les dades relatives a l’activitat professional dels progenitors, informació econòmica, dades sociològiques o qualssevol altres , sense el consentiment dels titulars d’aquestes dades.

Analitiques web

Aquest web fa servir diverses analítiques per conèixer la manera en què és buscada, accedida i utilitzada pel públic. Aquestes analítiques poden implicar la recopilació de dades de caràcter personal com ara l’adreça IP, la localització de la connexió, la informació sobre el programari o maquinari de navegació, etc. Aquesta informació no s’associa als usuaris i s’utilitza amb la finalitat exclusiva d’obtenir informació estadística sobre l’ús del web de l’empresa.

Utilització de funcions i complements de tercers

Aquest web pot incorporar funcions i complements proporcionats per tercers per a diverses finalitats, com ara analítiques web, mapes de tercers, vídeos de tercers, compartició en xarxes socials, etc. Una funció o complement d’un tercer estableix una connexió directa entre el navegador de l’usuari i els dominis d’Internet controlats pel tercer, permetent la descàrrega i execució de la funció. Així mateix, la majoria de complements de tercers recopilen quines pàgines visiten els usuaris per conèixer els seus interessos i poder oferir-li posteriorment publicitat adaptada als mateixos.

Utilització de la funció Google Analytics proporcionada per Google, Inc.

Aquest web integra funcions analítiques de Google Inc (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain VIEW, CALIFORNIA, USA) per conèixer la manera en què és buscada, accedida i utilitzada pels usuaris. Per a això, en usar aquest web el navegador de l’usuari estableix una connexió directa amb els servidors del domini d’Internet google.com i altres dominis de Google. Això permet a Google registrar l’activitat de l’usuari així com informació relativa a la seva adreça IP. Google Analytics fa ús de cookies persistents per elaborar estadístiques anònimes sobre l’ús d’aquesta web, d’acord amb la següent política de privacitat: https://www.google.com/analytics/learn/privacy.html?hl=es
En utilitzar aquest web l’usuari consent el tractament de les seves dades per Google en la forma i per als fins indicats.

Utilització de funcions proporcionades per Google, Inc.

Aquest web integra funcions de Google Inc (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain VIEW, CALIFORNIA, USA), com ara vídeos de Youtube, mapes i botons “+1”.
Per a això, en usar la web el navegador de l’usuari estableix una connexió directa amb els servidors del domini d’Internet google.com i altres dominis de Google. Això permet a Google conèixer que l’usuari ha visitat la web de la vostra adreça IP. Google fa ús de cookies persistents, emmagatzematge local i emmagatzematge local de Flash al dispositiu de l’usuari, per a diverses finalitats incloent la recopilació de l’activitat de l’usuari a Internet per oferir-publicitat adaptada als seus interessos, d’acord amb les seves polítiques de privacitat:

http://www.google.es/intl/es/policies/privacy/

En utilitzar aquest web l’usuari consent el tractament de les seves dades per Google en la forma i per als fins indicats.